Hand(ig) boek zakelijk schrijven

28,95

Het Hand(ig) boek zakelijk schrijven is een handig beknopt naslagwerk. Het behandelt de meest voorkomende zakelijke tekstsoorten en geeft voor elke tekstsoort handige invulformats, tips, voorbeelden en een compleet stappenplan om tot een goede tekst te komen. Een ideaal boek dus om bij de hand te hebben tijdens het schrijven! 

Categorie:

Het Hand(ig) boek zakelijk schrijven is geschreven door onze schrijftrainers Afke van der Horst en Jeanine Reuver. Het verscheen bij uitgeverij Sdu en wordt inmiddels door velen gezien als een onmisbaar naslagwerk.De auteurs introduceren elke tekstsoort met een voorbeeld van een tekst die niet zo geslaagd is en leggen uit wat er is misgegaan. Natuurlijk geven ze vervolgens ook een voorbeeld van een goede tekst, met een uitleg waaróm die tekst zo goed is. Met een handig invulschema voor de betreffende tekstsoort − het format − en een bijbehorend stappenplan komt iedere schrijver stap voor stap van ‘nul’ tot een goede tekst.

Praktijk

Hand(ig) boek zakelijk schrijven is het ideale boek om bij de hand te hebben voor iedereen die schrijft op het werk. Het behandelt de meest voorkomende teksten en staat boordevol voorbeelden uit de praktijk. Voor elke tekstsoort geeft dit boek tips, do’s en dont’s, voorbeeldteksten, een stappenplan en een handig format. Zo wordt zakelijk schrijven een stuk eenvoudiger.

Neem hier gratis een kijkje: Inkijkexemplaar Hand(ig) boek zakelijk schrijven.