Zakelijk Schrijven is sinds 2006 dé opleider in zakelijke schrijfvaardigheid. We bieden individuele schrijfcursussen, online schrijfcursussen en in company (maatwerk) cursustrajecten door heel Nederland.

Schrijftrainers: praktijkgerichte specialisten

Bij Zakelijk Schrijven geloven we in praktijkgericht opleiden. Of het nu gaat om persoonlijke, klassikale of online cursussen. Eigen teksten van cursisten spelen daarom een belangrijke rol in de schrijfcursus. Cursisten ontvangen uitgebreide professionele feedback op hun werk.

Wil je meer weten over de schrijftrainers van Zakelijk Schrijven? Bekijk dan onze biografieën of neem contact met ons op. 

Communicatie: rendabele investering (visie en missie)

Communicatie is het sleutelwoord voor wie zich staande wil houden in een wereld waarin niets vanzelf spreekt. Juist nu is communiceren essentieel. Om te verkopen, om te overtuigen, om duidelijk te maken wie je bent en waar je voor staat. Het beste product vindt geen kopers zonder communicatie. Het beste idee vindt geen luisterend oor als het niet goed gecommuniceerd wordt. Dat is de visie van Zakelijk Schrijven.

Heldere communicatie toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. Onze trainers zijn betrokken en bevlogen. En erin gespecialiseerd om hun enthousiasme over te brengen op hun cursisten.

Ja, ik wil ook helder communiceren!

Gespecialiseerde trainers

  • Jarenlange ervaring
  • Professionals in communicatie
  • Gespecialiseerd in tekstschrijven
  • Innovatieve docenten
  • Passie voor het vak

Je kan echt merken dat de trainers van Zakelijk Schrijven hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Ze weten wat er speelt en zijn up-to-date. Dat geeft mij vertrouwen om hun adviezen op te volgen.

zakelijk schrijven