Topmenu

Schrijftrainers

Eric van den Berg

Erik van den Berg

Elk woord telt. Blijf verrassen. Maak het gewichtige wat lichter en geef het lichte wat gewicht; dát is vaak de kunst.

Bekijk de biografie van Eric.

Leonoor Haan

Leonoor Haan

Een van de valkuilen waar veel mensen in tuimelen is dat zij te veel schrijven vanuit zichzelf. Zij schrijven op wat zij weten, maar beseffen niet dat een lezer informatie anders opneemt.

Bekijk de biografie van Leonoor.

Afke van der Horst

Afke van der Horst

Iedereen kan schrijven. Het is de uitdaging voor de schrijftrainer om telkens weer het beste uit elke cursist naar boven te halen.

Bekijk de biografie van Afke.

Audrey Oey

Net als alle andere vormen van communicatie, draait schrijven om het overbrengen van een boodschap. Zodra je op deze manier naar een tekst kijkt, ga je er anders mee om.

Bekijk de biografie van Audrey.

Di-Lan Sun

Di Lan Sun

Het schrijven van teksten is geen kunstje dat tot in het oneindige herhaald kan worden. Naast kennis van zaken is ook creativiteit belangrijk.

Bekijk de biografie van Di-Lan.

Renate Sun-Louw

Renate Sun-Louw

Een tekstschrijver is als een timmerman die meubelstukken op maat maakt. Je hebt ambachtelijke vaardigheden nodig, maar ook inzicht in elke unieke situatie. Dat is allebei te leren!

Bekijk de biografie van Renate.

Sebastian Verstegen

Sebastian Verstegen

Doeltreffend schrijven heeft als resultaat dat je helderder gaat denken. Daardoor wordt het schijfplezier groter, worden je teksten beter en kost het schrijven minder tijd.

Bekijk de biografie van Sebastian.

Peter van Vleuten

Peter origineel

Na vijfentwintig jaar in het vak kan een fraaie, slimme of welgevormde tekst mij nog altijd enthousiast maken. Als ik dat enthousiasme op jou kan overbrengen, is mijn missie als trainer geslaagd.

Bekijk de biografie van Peter.

Aleid van de Vooren-Fokma

Aleid van de Vooren-Fokma

Een goede structuur is essentieel voor een prettig leesbare tekst. Bovendien verloopt het schrijfproces efficiënter op basis van een heldere structuur.

Bekijk de biografie van Aleid.